top of page

PERMANENTE MAKE-UP

Beauty Colours is  gespecialiseerd in permanente make up behandelingen. Onze salon is volledig ingericht om jou de beste ervaring en resultaten te bieden op het gebied van permanente make up. Of je nu op zoek bent naar wenkbrauwen of een eyeliner, onze specialisten hebben jarenlange kennis en ervaring en zijn opgeleid om jou de gewenste look te geven. Kom langs en ontdek hoe permanente make up jouw leven mooier en gemakkelijker kan maken!

Behandelingen

Wat is Permanente make-up?

Permanente make-up, vaak afgekort als PMU, is een geavanceerde cosmetische techniek waarbij pigmenten in de lederhuid worden gebracht met een speciaal PMU-apparaat. Dit gebeurt met een PMU apparaat waarin een naald/hygiënemodule wordt geplaatst. Hoewel deze techniek enige gelijkenis vertoont met tatoeëren, is het einddoel fundamenteel verschillend. Waar tatoeages vaak opvallend en artistiek zijn, is permanente make-up gericht op het subtiel en natuurlijk nabootsen van dagelijkse make-up. Op een subtiele en heel natuurlijke wijze brengen we pigmenten in de bovenste laag van de dermis of Stratum Basaal aan.

Jarenlang plezier van een prachtig uiterlijk door een natuurlijke styling van de ogen & wenkbrauwen!

Ombré Powder Brows

Met deze methode passen we fijne stipjes (pixels) toe op je huid, waardoor je wenkbrauwen een voller uiterlijk krijgen met een zacht poederachtig effect, vergelijkbaar met make-up. Bij Ombré powder brows is het begin van de wenkbrauwen subtieler gepigmenteerd. 

Henna Brows

Als je de PMU wenkbrauw look eerst wil uitproberen dan kan je kiezen voor Henna Brows . Met Henna brows worden zowel de huid als de wenkbrauwharen geverfd en mooi gevormd. De Henna is 6-8 weken zichtbaar op de haren en ongeveer 5-10 dagen op de huid (afhankelijk van het huidtype en nazorg).

Eyeliner

Het aanbrengen van eyeliner kan een uitdaging zijn, vooral als het dagelijks moet gebeuren. PMU eyeliner zorgt voor een permanent gedefinieerde lijn op zowel het bovenste als onderste ooglid, wat resulteert in ogen die er altijd op hun best uitzien. Nooit meer een uitgelopen lijntje met een permanente eyeliner. 

Werkwijze:

Met een steriele naaldmodule wordt de pigmentatie heel ondiep in de bovenste huidlaag aangebracht. Hiermee kunnen correcties en/of verfraaiingen worden aangebracht aan de ogen en wenkbrauwen. De manier van werken, de pigmenten en de materialen voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van onder andere de GGD.

De behandelingen

De PMU behandeling bestaat officieel uit 3 behandelingen.

  1. intake gesprek

  2. 1ste behandeling

  3. (2e) nabehandeling, fine tunen

 

Eerst nemen we een vragen formulier door die we tijdens het intake gesprek ook al hebben besproken, dit formulier is door GGD Utrecht verplicht, hierin staan de risico’s van PMU en vult dit naar waarheid in. Vervolgens bespreken we uw wensen. Samen kiezen we de juiste vorm en kleur. Na de behandeling die ongeveer 2,5 uur duurt, bespreken we de nazorg en maken plannen de vervolg afspraak.

Heb je eerder PMU laten zetten? 

Stuur dan eerst een duidelijke foto via email. In sommige gevallen is het namelijk niet mogelijk om een behandeling uit te voeren. Wij plannen voor elke behandeling eerst een intake uit.

bottom of page