top of page

PERMANENTE MAKE-UP

Wat is Permanente Make-up? 

Met permanente make-up (PMU) bent je dag en nacht perfect verzorg. Ook zonder make-up heb je een verzorgde en toch een natuurlijke uitstraling. PMU is geschikt voor iedereen die er op elk moment verzorgd uit wil zien. Je hoeft nooit meer ongerust in de spiegel te kijken bij een bezoek aan het strand, het zwembad, of de sauna om daarna snel uw make-up bij te werken.

Jarenlang plezier van een prachtig uiterlijk door een natuurlijke styling van de ogen & wenkbrauwen!

8539520e57b94f91a96028425882d401.webp

WERKWIJZE:

Met een steriele naaldmodule wordt de pigmentatie heel ondiep in de bovenste huidlaag aangebracht. Hiermee kunnen correcties en/of verfraaiingen worden aangebracht aan de ogen en wenkbrauwen. De manier van werken, de pigmenten en de materialen voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van onder andere de GGD en de Voedsel en Waren Autoriteit.

De behandelingen

De PMU behandeling bestaat officieel uit 3 behandelingen.

 1. intake gesprek

 2. 1ste behandeling

 3. (2e) nabehandeling, fine tunen

 

Eerst nemen we een vragen formulier door die we tijdens het intake gesprek ook al hebben besproken, dit formulier is door GGD Utrecht verplicht, hierin staan de risico’s van PMU en vult u naar waarheid in. Vervolgens bespreken we uw wensen. Samen kiezen we de juiste vorm en kleur en geef ik je persoonlijk advies. Wanneer u helemaal tevreden bent starten we de behandeling, na de behandeling die ongeveer 2,5 uur duurt laat ik u het resultaat zien en bespreken we of het gewenste resultaat is bereikt. Na de behandeling bespreken we de nazorg en maken we een vervolg afspraak.

VOOR WIE IS PERMANENTE MAKE-UP BESTEMD?

Permanente make-up is bedoeld voor mensen die:

 • Geen of weinig wenkbrauwen hebben

 • Moeite of geen tijd hebben op zich op te maken

 • Geen haren meer hebben (bijv. door ziekte)

 • Contactlenzen of een bril dragen

 • Veel aan sport doen

 • Sauna/strandgangers

 • Allergisch zijn voor normale make-up

Waar moet ik rekening mee houden?

 • Vanaf 24 uur voor de behandeling geen alcohol nuttigen én geen aspirine of ibuprofen slikken. In beide gevallen wordt het bloed namelijk dunner, waardoor u sneller gaat bloeden en de opname van pigment moeilijker wordt.

 • Ook is het heel belangrijk dat u uw wenkbrauwen niet vooraf scheert. Hoe meer haartjes u namelijk heeft, hoe natuurlijker het resultaat wordt!

 • PMU wordt niet aangebracht bij personen jonger dan 18 jaar.

EYELINER

Door het aanbrengen van een eyeliner worden uw ogen geaccentueerd, waardoor ze groter en sprekender lijken en uw wimperimplant voller.

WENKBRAUWEN

In overleg meten we de wenkbrauwen met een liniaal en touw op, om de kleur en de vorm te bepalen. Alles wordt op een natuurlijke manier op de contouren van uw gezicht afgestemd. Daarna worden de haartjes of schaduw gepigmenteerd, zodat u een natuurlijke uitstraling houdt en/of krijgt.
 

 • Poeder| Ombré: De poeder techniek kan op verschillende manieren worden toegepast. Zo kan je kiezen voor Ombré techniek. Met Ombré techniek is de aanzet van de wenkbrauwen iets lichter. De uiteinde van de wenkbrauwen worden donkerder

 

Hairstrokes | Nano brows: Deze techniek wordt toegepast om haartjes te creëren. Dit werd voorheen handmatig gedaan (micoblading).Bij microblading wordt er ook gebruik gemaakt van hairstroke techniek, waar semi permanente make-up als wenkbrauwhaartjes wordt gepigmenteerd. Microblading wordt soms ook wel hair-strokes of 3D hair-strokes genoemd. Uiteindelijk gaat het allemaal om dezelfde techniek. Helaas gaat het resultaat van microblading maar enkele maanden mee en is het effect met de machine veel mooier en gaat dit veel langer mee.

Heb je eerder PMU laten zetten? Stuur dan eerst een duidelijke foto via email. In sommige gevallen is het namelijk niet mogelijk om een behandeling uit te voeren. Wij plannen voor elke behandeling eerst een intake uit.

De salon hanteert een annuleringsbeleid van 24 uur. Afspraken kun je tot 24 uur voor aanvang kosteloos annuleren. Mocht je niet binnen de 24 uur annuleren, dan kan de salon het bedrag van de geplande behandeling in rekening brengen.

ALLE BEHANDELINGEN ZIJN INCL. GRATIS INTAKE GESPREK EN NA BEHANDELING NA 6-8 WEKEN.

bottom of page