top of page
witte Zanden

MAKE-UP

Er zijn bij ons meerdere make-up behandelingen te boeken. Wil je opgemaakt worden na een van onze behandelingen? Dan helpen wij je graag met een make-up touch-up. Feestje? Kies dan onze avond/feestmake-up.

Al jaren zijn wij gespecialiseerd in het opmaken van bruidjes, natuurlijk plannen we eerst een proefmake-up in om jouw wensen te bespreken. Een bruidsmake-up kan in onze salon maar in overleg ook op locatie.

HYPOALLERGEEN

PRIJS / KWALITEIT

DIERPROEF VRIJ

mr gatti.png

MR. A GATTI

Mr. A. Gatti is de grondlegger van Micys Co., producent van alle aan PUPA gerelateerde lijnen. Het is in 1976 begonnen met het ontwerpen van een aantal kleine beautykitjes. De speelsheid, het creatieve en het ontroerende van deze kitjes deed hem aan zijn dochtertje denken, hij noemde haar altijd liefkozend PUPA. PUPA betekent letterlijk poppetje of klein meisje.

Oorspronkelijk is het merk PUPA gestart als een merk voor tieners, maar PUPA stapte al snel binnen in de markt van vrouwen met een bredere leeftijdscategorie. Een teken dat originaliteit, frisheid en een positieve houding niet aan leeftijd gebonden zijn, maar gedeeld worden door alle vrouwen.

PUPA MILANO

Eigentijdse, trendy, kleurrijke producten geproduceerd volgens de laatste ontwikkelingen staan garant voor een hoogwaardig en oogverblindend resultaat. PUPA make-up betovert met de schitterende collecties, geïnspireerd op de seizoenstrends.

logo pupa larger than 13cm.jpg
pupa dislay.png

KLEURINDENTITEIT

Rood, de kleur van de passie. Zwart , de kleur van mode. Dieprood is het kenmerk van PUPA, waarmee het merk direct overal herkenbaar is. Diep zwart geeft net dat extra beetje klasse dat de chique kant van het merk benadrukt.

De make-up is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en heeft een zeer hoog pigmentgehalte met daardoor een maximale dekking en een langdurig, kleurvast resultaat.Uiteraard zijn de producten hypoallergeen, dierproefvrij en dermatologisch getest.

De make-up is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en heeft een zeer hoog pigmentgehalte met daardoor een maximale dekking en een langdurig, kleurvast resultaat.Uiteraard zijn de producten hypoallergeen, dierproefvrij en dermatologisch getest.

WAAROM PUPA?

Met PUPA Milano kan iedereen een geschikte make-up look creëren. Van gedistingeerd tot super trendy, voor de jeugdige consument en voor de zakenvrouw, voor een glamour make-up en een dagelijkse verfraaiing van het uiterlijk. De PUPA vrouw is een vrouw met duizenden passies en keuzes en tegelijkertijd vrij en loyaal. Ze weet wat ze wil en ze weet hoe ze zich wil voelen: mooi, allereerst voor zichzelf. PUPA is een dynamisch merk met een sterkte persoonlijkheid en unieke identiteit dat wereldwijd wordt herkend

woman looking towards right_edited.jpg

THE DREAM OF BEAUTY

Het trendy Italiaanse make-up merk PUPA Milano staat voor fashion, innovatie, trends en kleur.

bottom of page