Aphro Celina *Eyelash Serum*

49,00 €
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 5 Werkdagen

Lange en volle wimpers in 6 weken!

APHRO CELINA EYELASHSERUM revitaliseert en stimuleert de groei van wimpers op een natuurlijke manier.  Breng het wimperserum één keer per dag aan als eyeliner en je zult zien dat in 4 tot 6 weken je wimpers écht langer, voller en sterker zijn geworden!

Wimperverlenging op veilige wijze

Aphro Celina Eyelashserum verlengt wimpers veilig en wetenschappelijk onderbouwd. Het serum bevat geen conserveermiddelen waardoor de kans op allergische reacties minimaal is. De ontwikkeling en productie van dit serum vindt plaats in Duitsland en voldoet aan alle Europese regelgeving. Duitse topkwaliteit!

Hoe lang gaat een flesje wimperserum mee?

Een flesje wimperserum gaat bij dagelijks gebruik ongeveer 3 maanden mee. Als je tevreden bent met de lengte van de wimpers is een dagelijks gebruik niet langer nodig. het volstaat dan het produktt slechts 2-3 maal per week te gebruiken voor behoud van de bestaande wimperlengte


Aphro Celina 

Eyelash Serum

Voor extreem lange wimpers

Gebruik 

Created with Sketch.

Eenmaal per dag, liefst s'avonds, het wimperserum voorzichtig aan de haarwortel van de wimper aanbrengen met het borsteltje  zoals een eyeliner. De hoeveelheid die aan het borsteltje zit is voldoende voor beide ogen. Overtollig serum op het kwastje aan de rand afvegen. Gebruik APHRO CELINA EYELASH alleen op droge huid en niet voor of na het zonnebaden. Als het serum in de ogen komt, verwijder dit dan meteen dit met lauwwarm water. Wacht na het aanbrengen totdat het serum volledig ingetrokken is en de huid weer droog is. Eerste resultaten zijn zichtbaar na 4-6 weken. Wanneer u de gewenste wimperlengte heeft bereikt, het serum 2-3 x per week aanbrengen om het effect te behouden.

Wenkbrauwen dagelijks dun aanstippen. Resultaten wenkbrauwen circa 2-3 maanden.

Ingredienten 

Created with Sketch.

Aqua, Glycerin, Butenylglycol, Pantafluid Kamillie, Rokonsal ND, Panthenol, Biotin, Sodium Hyaluronate, PVP K30, Natrosol 250M, Kaliumsorbat, Isopropyl Cloprostenate

Inhoud: 3,0 ml

Het produkt is vanaf de aankoop ongeopend twee jaar houdbaar. Indien geopend maximaal  twaalf maanden gebruiken. Dermatologisch getest - vrij van geur- en conserveermidellen (Parabenen). 

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Dit is een goede plek voor voorwaarden of verzendbeperkingen die eventueel voor dit product gelden.