Natural Defense - Finish Rides Cream

41,50 €
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 5 Werkdagen

Huidtype:

Alle

Product:

Nachtverzorging

Inhoud:

50 ml

 Anti-rides Cream voor de nacht ter verbetering van de beschermende eigenschappen van de huid. 

Productinformatie:

Created with Sketch.

Anti-rimpelcrème voor de nacht met meervoudige werking. De celademhaling wordt geactiveerd en bevordert daarmee ook de vernieuwing van het weefsel. Verhoogt de beschikbare (moleculaire) energie (ATP). Repareert de natuurlijke barrière van de huid door de hydraterende en helende werking. De hoornlaag is daardoor beter beschermd tegen agressieve invloeden en UV stralen.

Bij regelmatig gebruik worden de rimpeltjes van de opperhuid vanuit de basis opgevuld.

Hoe te gebruiken?

Created with Sketch.

Verdeel een hoeveelheid crème over de van te voren gereinigde en getonificeerde huid. Masseer de crème in tot deze volledig door de huid is opgenomen. De Finish Rides crème kan men evt. ook als 24-uurs crème inzetten of aanvullen met een aparte dagverzorging van Skeyndor.

Extra informatie:

Created with Sketch.

Inhoud:
pot 50 ml.

Dipalmitoyl Hydroxyproline: Werkt hydraterend, antiverouderend en voorkomt rimpelvorming.

Revitalin BT: Gist extract, reactiveert de regeneratie van het weefsel en verhoogt de dynamiek van de energiecyclus, waardoor de energieproductie vergroot wordt.

Panthenol: Door de stofwisseling omgezet tot pantoteenzuur, en heeft een reparerend effect op het co-enzym A. Dit is essentieel voor de huid die bloot staat aan agressieve invloeden van buitenaf.

Palmitaat van Retinol (Vit. A) en Tocopherol (Vit. E): Vitaminen met een stimulerend effect op de huidfuncties die de vitaliteit regelen. Tevens herstellen ze de opperhuid die is aangetast door stress of UV stralen.

.