Finish Rides Cream

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 5 Werkdagen

Huidtype:

Alle

Gebruik:

In de avond

Inhoud:

50 ml

 Finish Rides Cream

ANTI-RIMPEL · HERSTELT · EGALISEERT · ENERGIE

Anti-rimpelcrème voor de nacht met meervoudige werking. De cel ademhaling wordt geactiveerd en bevordert daarmee de cel vernieuwing. Verhoogt de beschikbare (moleculaire) energie (ATP) en vitaliseert het weefsel en worden de rimpeltjes van de opperhuid vanuit de basis opgevuld. Herstelt de natuurlijke barrière functie van de huid

Resultaat:

Created with Sketch.

De huid is vitaal en jeugdig. Lijntjes en rimpeltjes zijn afgenomen. Het energieniveau en de vochtbalans zijn hersteld. 

Toepassing:

Created with Sketch.

Aanbrengen op de gereinigde en getonifieerde huid. Masseer de crème in tot deze volledig door de huid is opgenomen. De Finish Rides crème kan eventueel als 24-uurs crème worden in gezet of ter aanvulling naast een andere Skeyndor dagcrème.

Extra informatie:

Created with Sketch.

DIPALMITOYL HYDROXYPROLINE:

Werkt hydraterend, anti verouderend en voorkomt rimpelvorming.

Revitalin BT: Gist extract, reactiveert de regeneratie van het weefsel en verhoogt de dynamiek van de energiecyclus, waardoor de energieproductie vergroot wordt.

PANTHENOL:
Door de stofwisseling omgezet tot pantoteen zuur, en heeft een reparerend effect op het co-enzym A. Dit is essentieel voor de huid die bloot staat aan agressieve invloeden van buitenaf.

PALMITAAT VAN RITINOL (Vitamine A) EN TOCOPHEROL (Vitamine E):
Vitaminen met een stimulerend effect op de huidfuncties die de vitaliteit regelen. Tevens herstellen ze de opperhuid die is aangetast door stress of UV stralen.