Resurfacing Peel Concentrate

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 5 Werkdagen

Huidtype:

Alle

Huidconitie:
Vaal, ruw, rijpe huid, verdikte huid , vermoeid 

Gebruik:

 1x per dag onder de crème. Maximaal 28 dagen gebruiken

Textuur:
Gel

Inhoud:

Airless pompflacon 30 ml

Resurfacing Peel Concentrate

 CONCENTRAAT · DIRECT EFFECT · VERHELDERT · MAAKT GLAD · ANTI-AGING 

Intensief concentraat van exfoliërende zuren en biologische peptiden. Deze krachtige stimulator voor het regeneratieproces van de huid, zorgt direct voor een egale en gladde huidstructuur en een stralende teint. Geeft de huid een jeugdige en compleet vernieuwde uitstraling. pH waarde 3.8. 

Resultaat:

Created with Sketch.

De huid is gladder, egaler en jeugdiger. De uitstraling is fris en de teint is verhelderd. Direct het effect van een nieuwe huid. 

Toepassing:

Created with Sketch.

Gebruik niet vaker dan een maal per dag! Maximaal 28 dagen gebruiken! Aanbrengen na de gezichtsreiniging en voor het aanbrengen van de dag-of nachtcrème. 

Extra Informatie:

Created with Sketch.

GLYCOLZUUR
Glycolzuur wordt verkregen uit suikerriet of uit suikerbiet. Glycolzuur is een stabiel AHA met kleine moleculaire structuur en dringt goed door in de huid. Glycolzuur vervaagt rimpeltjes en andere onvolkomenheden en verwijdert de dode huidcellen aan het huidoppervlak. Daarnaast verzwakt het de desmosomische (eiwitbandjes) verbindingen tussen de cellen zodat deze makkelijker kunnen afschilferen.

MELKZUUR
Lactic acid, melkzuur, is een zacht fruitzuur (AHA). Het is een exfoliant en helpt de tekenen van huidveroudering te verminderen. Melkzuur houdt vocht in de huid vast.

AMANDELZUUR
Amandelzuur is een relatief sterk zuur dat de vorming van nieuwe huidcellen stimuleert en de eliminatie van dode cellen versnelt. Amandelzuur heeft antibacteriële eigenschappen, verheldert de huid en verbetert de porie structuur.

FYTINEZUUR
Fytinezuur verheldert het aanwezige pigment in de huid en maakt bestaande pigmentvlekjes lichter. voorkomen.
 
BIOMIMETISCHE
TGF-ß = Biologische exfoliant. Verzwakt specifi ek de cohesie van de desmosomen van de huid zonder haar samenhang te verstoren.

PEPTIDEN DSG EN TGF-SS IN LIPOSOMEN
 
DSG = Biologisch verhelderend bestanddeel. Werkt direct in op de melanocyten die pigment produceren en herprogrammeert deze. Zowel effectief bij pigmentvlekken als voor geleidelijke verheldering van de huidskleur.