Resurfacing Peel Cleansing Gel

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 5 Werkdagen

Huidtype:

Alle

Huidconditie:
Vaal, ruw, rijpe huid, verdikte huid 

Gebruik:

1 à 2 keer per week

Textuur:
Schuimende peelinggel 

Inhoud:

200 mlResurfacing Peel Cleansing Gel

PEELING · AHA’S · FRISHEID · STRALEND · EGALISEERT · GLADDE HUID 

Reinigende en schuimende peeling gel met α-hydroxy zuren en enzymen. Deze formule zuivert de huid diepgaand, stimuleert de vernieuwing van de opperhuid en maakt het huidoppervlak egaal. pH waarde 4.2.  

Resultaat:

Created with Sketch.

De huid is egaal en stralend van frisheid. Dode huidcellen zijn verwijderd en opname van de huid is verbeterd. Huidbeeld is jeugdig en gehydrateerd. 

Toepassing:

Created with Sketch.

Gebruik een tot twee maal per week, na de gebruikelijke reiniging van de huid. Neem 2 pompjes in de handpalm en voeg wat water toe, mengen tot er een zacht schuim ontstaat. Verdeel over de huid van het gezicht en de hals en reinig de huid zacht. Er kan eventueel een handborsteltje gebruikt worden om de peeling te intensifiëren. Spoel af met water. Tonifieer de huid vervolgens met lotion. Vermijd contact met de ogen en slijmvliezen. 

Extra Informatie:

Created with Sketch.

GLYCOLZUUR
Glycolzuur wordt verkregen uit suikerriet of uit suikerbiet. Glycolzuur is een stabiel AHA met kleine moleculaire structuur en dringt goed door in de huid. Glycolzuur vervaagt rimpeltjes en andere onvolkomenheden en verwijdert de dode huidcellen aan het huidoppervlak. Daarnaast verzwakt het de desmosomische (eiwitbandjes) verbindingen tussen de cellen zodat deze makkelijker kunnen afschilferen.

MELKZUUR
Lactic acid, melkzuur, is een zacht fruitzuur (AHA). Het is een exfoliant en helpt de tekenen van huidveroudering te verminderen. Melkzuur houdt vocht in de huid vast.

PROTEASE
Zijn enzymen die de afbraak van eiwitten en aminozuren katalyseren.