Mijn all-round bedrijf

Mijn naam is Tessa Polderman en gediplomeerd All-round schoonheidsspecialiste, pedicure, visagist & PMU artist . Van jongs af aan vind ik mijn passie in de beauty-branche. 


In mijn schoonheidssalon gevestigd op de 1e verdieping aan de Edisonweg in IJsselstein, werken wij met uitgebreide productenlijnen. De producten zijn ook beschikbaar voor thuisgebruik, zodat je het optimale resultaat kunt behouden.

Kwaliteit staat bij ons voor op

Beauty Colours staat voor ontspanning, verbetering, en de verzorging van het gelaat, lichaam & voeten. Waar je ook voor kiest, bij elke behandeling krijg je een deskundig advies en bent je bij Beauty Colours  aan het juiste adres.


Door ons specialisaties bij te houden d.m.v cursussen en trainingen, blijven wij up to date en kunnen wij de nieuwste behandelingen aanbieden.

Beauty Colours zit gevestigd op de 1e verdieping in de Slender & Shape Studio van IJsselstein. Ook is er gratis parkeergelegenheid voor de deur.

REVIEWS 

"Wederom een perfecte uitvoering en mijn huid is weer in top conditie! Wenkbrauwen mooi geëpileerd en geverfd"

Mallory

""Ik ben heel fijn geholpen enk om graag nog een keer terug"

Karin

"Super behandeling. Duidelijke uitleg, gezellige sfeer top resultaat. Dik tevreden"

Mariella

Super tevreden! Zo blij mee ❤️ Bedankt Tessa tot de volgende keer."

Mirijanie Verzuu

"Ik heb een super behandeling gehad. Heel erg klantvriendelijk, en een rustige sfeer. Ik ben super blij met het resultaat!"

Ilse

"Ik heb wimperextensions laten zetten en ben erg tevreden. Zitten er nog prima op en ga zeker terug. Ook voor andere behandelingen."

Cyntia 

"Weer een heerlijke behandeling gehad en het resultaat is weer duidelijk zichtbaar. Secuur, doeltreffend en ook nog eens gezellig en ontspannen."

Ashley