top of page
ODrPVr6P.png

De wetenschappelijke vooruitgang van CELTHERAPIE

De technologie van [ProGen-in] is een exclusieve technologie, ontwikkeld in de laboratoria van Skeyndor met als basis de therapieën tegen ouderdomsverschijnselen. Deze innovatieve methode voor de globale bestrijding van huidveroudering is ontwikkeld om de gezichtscontouren te verstevigen, het volume van het gelaat te herstellen en de onderkin te verzachten.

Een van de kenmerken (markers) van biologische veroudering is Progerin. Dit is een disfunctioneel eiwit in het celkernmembraan en staat bekend als kenmerk/ marker van de veroudering of cellulaire leeftijd. Het veroorzaakt afwijkingen in de opbouw van de celkern structuur. De concentratie van deze proteïne in de celkern is indicatief voor de biologische leeftijd en gezondheid van de cellen. Met de Global lift producten wordt het membraan van de celkern aangepast. De aanwezige Progerin wordt omgezet in Lamin A. Lamin A is een proteïne verantwoordelijk voor het onderhouden van de celkern en haar functioneren. Lamin A degenereert met het verstrijken van de tijd en wordt omgezet in Progerin.

De 3 actieve ingrediënten van [ProGen-in] in de Global Lift producten zorgen voor een versteviging van de huid, een betere collageen structuur en ondersteunt de werking van de fi broblasten. Global Lift geeft een jeugdige uitstraling en draait de tijd terug.

BIOMIMETISCHE PEPTIDEN UIT ELAFINE

Dit is een enzymatische remmer die de werking van Progerin en Elastase tegengaat en veelbelovende resultaten biedt in de strijd tegen huidverslapping bij de rijpe en vroegtijdig verouderde huid. Tevens reguleert het de cohesie van de opperhuid en verhoogt de werking van de fi broblasten. Bekroond met Innovation Zone Best Ingredient Award 2012 te Barcelona.

MENYANTHES TRIFOLIATA (WATERDRIEBLAD)

Zeer sterke antioxidant. Een super antioxidant. De in het lichaam aanwezige Vitamine C wordt vastgehouden en dit is zeer belangrijk voor het behoud van de collagene en elastine vezels. Bevat triterpenen (lipide) en absorbeert peroxinitraat in de cellen (Peroxinitraat kan voor beschadiging van eiwitten en DNA zorgen).

ZWARTE PEPER (Α-GLUCAAN EN RHAMNOGALACTURONAAN)

Dit zijn moleculen die in de papillaire laag werkzaam zijn en de ondersteunende eigenschappen van de huid verbeteren. Vooral bij de vroegtijdige huidveroudering, veroorzaakt door overmatige blootstelling aan zon, werken ze rechtstreeks op de fibroblasten.