top of page
lY86h-V-.png

De meest krachtige combinatie van anti-oxidanten ooit!

Vitamine C is een van de meest gewaardeerde ingrediënten in de dermatologie, dankzij zijn meervoudige werking op de huid. Het is niet alleen een van de meest krachtige antioxidanten, maar het staat ook bekend voor het stimuleren van de huidstofwisseling en vorming van collageen. Het versterkt het immuunsysteem en de celregeneratie en biedt daarom extra weerstand voor de huid. Het beschermt de huid tegen schadelijke milieu-invloeden.

 

DE KRACHT VAN ANTIOXIDANTEN:

  1. Het voorkomt immunosuppressie door UV straling (beschermt het DNA tegen oxidatie door vrije radicalen) en vermindert fotoveroudering.

  2. Het voorkomt schade door UV stralen.

  3. Het versterkt de beschermende barrière van de huid en vermindert het verlies van vocht in de opperhuid door de vochtbinding en de afweer van de huid te verbeteren. 

  4. Het stimuleert de productie van collageen, die de dichtheid van de huid verbetert. 

  5. Het vermindert ontstekingen op celniveau.

 

Vitamine C is een van de meest bruikbare moleculen voor het behandelen van zonneverbranding en andere infl ammatoire huidaandoeningen, zoals acne, psoriasis, postoperatieve littekens of striae. In concentraties hoger dan 5%, van het ascorbinezuur vermindert het hyperpigmentatie en vervaagt vlekjes. Het biedt de huid een stralende teint en meer transparantie door de doorlaatbaarheid van de haarvaten. Dit verbetert de teint in zijn geheel. Het wordt aanbevolen voor rokers, omdat het nicotine de reserves van Vitamine C in het lichaam reduceert. Het bevordert de effectiviteit van dermatologische ingrepen als peelings en microdermobrasie.

POWER!

Nikkol VCIP = ASCORBYL TETRA-ISO-PALMITATE

Met hoge cel absorptie Vitamine C (tot +700%), effectiever dan pure Vitamine C. Het is een in olie oplosbaar vitamine C derivaat. Het is stabiel bij hoge temperaturen en in aanwezigheid van zuurstof. Toont verbeterde huid- en celabsorptie. Dankzij de endogene hydrolase werking van de huid wordt het snel omgezet in Vitamine C om de vitale fysiologische functies, zoals het voorkomen van DNA schade, oxidatie van celmembranen en het bevorderen van de collageensynthese te waarborgen. Ook heeft het een verhelderend effect door het remmen van de productie van melanine

GRANAATAPPEL HG EXTRACT

Dit is een extract van de “Punica Granatum L.” fruit, gecombineerd met een plant om een extraheer ratio van ½ te bereiken. Het gaat vooral om een breed spectrum aan antioxidanten, dankzij zijn rijkdom aan: Vitaminen, Tanninen, Galluszuur en Ellaginezuur, die veelvuldig voorkomen in diverse soorten fruit. De werking van Vitamine C wordt vergroot door het HG Granaatappel Extract. De meest herkenbare werkingen op cosmetisch gebied zijn: antioxidatie, bestrijden van fotoveroudering en ontstekingsremmende werking.

WERKING VAN DE ZUREN A + E + F

De werking van deze zuren dragen bij aan het verhelderende effect op de huid.

ASCORBINEZUUR Krachtige antioxidant met een concentratie van 15% in de salon behandeling. Oorsprong: Synthetisch.

ELLAGINEZUUR Stimuleert de absorptie van ascorbinezuur. Oorsprong: De schors van een Afrikaanse boom (Anogeissus Leiocarpus). FYTINEZUUR: Beschermt tegen oxidatie van ascorbinezuur, vergroot de werking van depigmentatie. Oorsprong: Natuurlijk.

bottom of page