i_yA6r4f (1).png

Retinol met drievoudige werking en maximale effectiviteit bij huidveroudering

In de afgelopen 25 jaar is Skeyndor de pionier in de toepassing van retinol binnen de professionele cosmetische sector. Skeyndor is één van de eerste merken dat producten lanceert op basis van retinol.

Retinol is één van de actieve ingrediënten die als ‘gouden kogel’ tegen de zichtbare tekenen van huidveroudering beschouwd wordt. Skeyndor heeft zich geheel toegewijd aan de voortgaande studie van dit molecuul op het gebied van nieuwe toepassingen en verhoogde tolerantie in de strijd tegen huidveroudering.

EEN NIEUWE GENERATIE PURE RETINOL

Power Retinol is het resultaat van een langdurige studie naar retinoïden en stoffen met retinol of retinolachtige werking als toepassing in de professionele schoonheidssalon. Het doel is om de huid die door leeftijd of door blootstelling aan UV stralen is verouderd te herstellen en te verjongen

Drievoudig antihuidverouderend effect Maximale stabiliteit Minimum aan bijwerkingen

De Power Retinol lijn bevat een nieuw complex samengesteld uit drie actieve ingrediënten, die in perfecte synergie met elkaar werken en een uniek complex vormen met verrassende resultaten.

PURE RETINOL

Retinol (pure Vitamine A) heeft een uitstekende huid verjongende werking die de structuur van een verouderde huid herstelt. Dit molecuul herstelt de schade veroorzaakt door blootstelling aan UV stralen en bestrijdt de schadelijke effecten van vrije radicalen. De celvernieuwing van de opperhuid wordt actief gestimuleerd.

BAKUCHIOL

Bakuchiol is een in olie oplosbaar molecuul dat wordt gewonnen uit de Psoralea corylifoli. Het Bakuchiol molecuul gedraagt zich net als retinol (op genetisch stimulerend niveau) en is ook een krachtige retinol stabilisator. Zo kunnen op retinol gebaseerde producten hun werking veel langer behouden

EXTRACT VAN HS SOJA

Het HS (in water oplosbaar) soja extract, is geselecteerd vanwege haar functionaliteit. Het biedt een antihuidverouderend effect gelijkwaardig aan dat van retinoïden en heeft als voordeel dat het de eventuele (gevoeligheids-) reactie op retinoïden vermindert en zo ook de bijwerkingen reduceert. Deze actieve ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd vanwege hun antihuidverouderende activiteit en hun unieke capaciteit om elkaars werking te versterken. Zo ontstaat een verrassend anti-aging effect zonder bijwerkingen. Retinoïden werken celvernieuwend en egaliseren de huid met lijntjes en rimpels. Tevens neemt de stevigheid en elasticiteit van de huid toe doordat de aanmaak van de vezels (collageen en elastine) wordt gestimuleerd. Ook de huidstructuur en de poriën verfijnen, ruwheid neemt af en het afschilferingsproces van de dode huidcellen wordt ondersteund. Kleine pigment vlekjes en de teint zullen door het gebruik van retinol egaliseren. De huidskleur is fris en de uitstraling is egaal en jeugdig..