top of page
JkowoxEK.png

De BALANS van een gezonde huid

Een professionele productlijn ontwikkeld om de drie hoofdoorzaken die het optreden van onzuiverheden in de opperhuid bevorderen te normaliseren:

• hyperseborrhea

• hyperkeratosis

• vormen van infecties

 

Clear Balance biedt twee gamma’s aan, zowel voor thuis als in de salon, om de twee typen van vette huid met en-/of zonder acne te behandelen. De lijn bevat normaliserende behandelingsproducten die de proliferatie voorkomen van de acneletsels en herstellende producten voor een gerichte aanpak om het herstel van ontstekingen en letsels te versnellen. Ook de huidafweer wordt versterkt en krijgen bacteriën minder kans om ontstekingen te vormen. Clear Balance producten zijn ontwikkeld met non-comedogene bestanddelen, die olie-/vetvrij zijn en aangepast zijn aan dit huidtype, waardoor de huid gaat glimmen.

 

In de salon is er keuze uit 2 soorten behandelingen: Derma Peel Pro Treatment (Brightening of Timeless) Deze behandeling werkt normaliserend op een vette huid zonder infecties. Werkt egaliserend en zuiverend en verfijnt de kleine littekentjes die zijn ontstaan door acne.

 

Clear Balance Treatment Enkelvoudige behandeling voor de vette huid met onzuiverheden, met of zonder infecties. Losse normaliserende behandeling waarbij de huid wordt gezuiverd en geledigd.

bottom of page