top of page
rVGXbXkd.png

Een gehydrateerde huid is een gezonde huid!

Hyaluronzuur is een natuurlijke organische stof die voornamelijk dient om water in de huid aan te trekken en vast te houden. Dit molecuul wordt ook wel beschreven als een moleculaire “spons”, aangezien het wel tot 1000 maal zijn eigen gewicht aan water kan vasthouden. Interne en externe factoren kunnen de concentratie van hyaluronzuur in de huid beïnvloeden met gevolgen voor de algehele huidconditie. Power Hyaluronic verbetert het natuurlijke vochtgehalte van de huid dankzij een combinatie van Hyaluronzuren van verschillend moleculair gewicht samen met Xylitol, een krachtige stimulator van de aquaporines (celmembraan proteïnen).

RESULTATEN NA DE ZELFEVALUATIE VAN 20 VRIJWILLIGERS: NA 1 WEEK: gebruik van de crème, booster en masker (thuis) + 1 behandeling salon

 

  • 100% toename van de hydratatie

  • 95% gevoel van hydratatie en volume

  • 95% comfortabelere huid

  • 90% reductie van de droogtelijntjes

  • 90% verbetering van het huidbeeld

Een gehydrateerde huid is een gezonde huid!

GEFRAGMENTEERD HYALURONZUUR

Hyaluronzuur komt voor in verschillende gefragmenteerde vormen. De omvang en het gewicht van het molecuul bepaalt zowel de biologische werking als de capaciteit om in het weefsel te kunnen dringen. Het fragment met hoog moleculair gewicht (>500 KDa) beschermt voornamelijk tegen invloeden uit het milieu en dringt niet door de opperhuid heen. Het fragment met zeer laag moleculair gewicht (<20 KDa) is de enige die de dermis kan bereiken en de synthese van nieuw hyaluronzuur kan stimuleren. Zo wordt het voornaamste waterreserve van de huid in de dermis indirect geoptimaliseerd.

AQUAPORINEN ACTIVATOR

Aquaporinen zijn membraanproteïnen die dienen voor het transport van water, met daarin opgeloste stoffen, van en naar de cellen. Als zij in voldoende hoeveelheid aanwezig zijn en van goede kwaliteit zijn kan het vocht de diepe en middeldiepe lagen van de epidermis bereiken. De formule van Power Hyaluronic bevat Xylitol en aanverwante natuurlijke stoffen die volledig kunnen worden op genomen door de huid. Het is aangetoond dat de werking van, en de opname via, de aquaporinen met 36% toeneemt door het gebruik van deze stoffen. Bovendien bieden zij ook een zeer complete biologische vochtregulatie aan de huid. De vochtreserves van de epidermis en de dermis nemen in omvang toe, de huidbarrière wordt versterkt en het afschilferingsproces wordt gereguleerd

GEPOLARISEERD WATER IN LIPOSOMEN

Dankzij de polaire natuur van water is het mogelijk dat, wanneer een magneet gedurende een bepaalde tijd in contact komt met water dit water magnetisch geladen wordt. Hierdoor krijgt water andere en nieuwe eigenschappen. Gepolariseerd water: dit is water dat door een magnetisch veld de kracht geeft aan de moleculen zodat zij gaan bewegen. Gepolariseerd water vergroot het geleidende vermogen en maakt het meer alkalisch. Tegelijkertijd kunnen kleine clusters van watermoleculen ervoor zorgen dat de cellen meer vocht kunnen absorberen. Dit word ook wel “compact water” genoemd. Vergroot het opname vermogen van gepolariseerd water via de celwanden. Vergroot de opname van gepolariseerd water naar de diepere huidlagen. Versterkt de huidbarrière.

bottom of page