nd.png

ONDERSTEUNT de huid en houdt haar JONG

De veroudering van de huid wordt teweeg gebracht door een aantal fenomenen die zich in onze cellen voordoen als gevolg van het verval van biochemische functies en de disbalans in cel vitaliteit. Dit gebeurt wanneer de enzymen niet langer effectief zijn en niet langer hun aanzwengelende taak vervullen om de celstofwisseling te stimuleren en daardoor de noodzakelijke energie-uitwisseling te bevorderen. Wanneer deze veranderingen voortijdig plaatsvinden en de veroorzaakte schade niet hersteld wordt kan het verouderingsproces van de huid onomkeerbaar worden.

 

Het is noodzakelijk om de integrale verdediging van de huid op te bouwen door stoffen aan te leveren die de mechanismen van de verslechterde functies reactiveren.

 

Deze basiscomponenten zijn geselecteerd voor de Natural Defence lijn, waaronder met name aminozuren, sporenelementen, marine plankton en vitaminen om het natuurlijke afweermechanisme van de huid te versterken en de ontwikkeling van specifieke functies als vochtbalans, versteviging, rimpelbestrijding etc.. te bevorderen

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.