DERMAPEEL

 

Allround Schoonheidssalon Beauty Colours is het adres voor een professionele peeling.

Derma Peel Pro is ontwikkeld op basis van een op een meervoudige technologie die op een volgend 5 peeling technieken combineert en met de juiste concentratie in staat is om de externe huidlagen te verwijderen, met als doel een optimaal en uniform resultaat.

Dermapeel pro wordt aangebracht in verschillende fasen om de huid optimaal te behandelen en maximale resultaten te behalen, zonder downtime.


PRE FASE
Voorbereiden van de huid
PEEL FASE
Intensieve behandeling
POST FASE
Herstel van de huid


TOEPASSINGEN VAN ZUREN: Zuren zijn stoffen die de pH-waarde van de huid doen dalen afhankelijk van de zuur groep (-COOH) waartoe ze behoren.

 In cosmetica gebruiken we:
• Bij lage concentraties of hoge pH-waarde (>4.5)  De zuren hydrateren de opperhuid, bevorderen en verwijderen van huidcellen en verfijnen het microreliëf van de huid.
• Bij hoge concentraties en lage pH –waarde (<4.5) De zuren verhogen de snelheid van de natuurlijke vernieuwing van de opperhuid en stimuleren de synthese van componenten voor extra cellulaire matrix (hyaluronzuur, collageen, elastine); om de tekenen van veroudering te verminderen (oppervlakkige pigmentvlekken, fijne lijntjes en minimale littekentjes)

"Beauty Colours is het adres voor een professionele peeling"

TIMELESS PEEL

Tijdens de Derma Peel Pro behandelingen maken we gebruik van 5 verschillende peeling technieken in een behandeling. De verschillende, op elkaar afgestemde exfoliërende stappen helpen de huid bij het celvernieuwingsproces, het reinigen, het zuiveren, het verwijderen van dode huidcellen, maar ook de opnamecapaciteit te vergroten en de huid te voorzien van essentiële voedingsstoffen die de huid nodig heeft.Tijdens de Derma Peel Pro behandelingen maken we gebruik van 5 verschillende peeling technieken in een behandeling. De verschillende, op elkaar afgestemde exfoliërende stappen helpen de huid bij het celvernieuwingsproces, het reinigen, het zuiveren, het verwijderen van dode huidcellen, maar ook de opnamecapaciteit te vergroten en de huid te voorzien van essentiële voedingsstoffen die de huid nodig heeft.

WERKING

De Derma Peel Pro behandeling is voor elke huid een perfecte aanvullende behandeling om gedurende het jaar een aantal keer te ondergaan. Denk aan het wisselen van de seizoenen of tijdens bepaalde perioden dat we onze huid Intensief hebben belast en ze haar vitaliteit heeft verloren. Ter ondersteuning bij anti-huidverouderende behandelingen mag Derma Peel Pro zeker niet ontbreken. Aangezien de huid wordt gestimuleerd in de aanmaak van nieuwe cellen en de huid wordt verlost van de doffe en/of vale dode huidcellen, zal de huid meer profijt ondervinden van de cosmetische verzorging die thuis en in de salon worden gebruikt.

 

RESULTAAT

Na de Derma Peel Pro behandeling voelt de huid zacht en egaal aan aan het huidoppervlak. De dode huidcellen zijn verwijderd en er ontstaat direct een zichtbaar frisse en heldere teint die de huid een jeugdige en vitale uitstraling geeft. De vochtbalans, de natuurlijke huidbarriere en de pH-waarde zijn hersteld waardoor er geen down-time effect ontstaat

BRIGHTENING PEEL

Tijdens de Derma Peel Pro behandelingen maken we gebruik van 5 verschillende peeling technieken in een behandeling. Door verschillende peeling technieken en producten met elkaar te combineren zal de huid er gladder en egaler uitzien maar zullen ook littekens, pigmentvlekken of vaalheid afnemen. Het cel vernieuwingsproces wordt gestimuleerd en de afschilfering van de dode huidcellen zal haar direct een frisse en vitale uitstraling geven. De voedingsstoffen die in de behandeling in de huid worden gebracht zorgen er tevens voor dat de vorming van pigmentvlekken wordt bestreden en bestaande plekken geleidelijk aan lichter zullen worden.

WERKING

De huid met pigment vlekken of acne huid met/zonder littekens zullen het huidbeeld zien verhelderen en verfrissen. De vernieuwing van de huid wordt gestimuleerd en de verschillende onregelmatigheden in teint of structuur zullen afnemen.

 

RESULTAAT

Een egale huid met een heldere, frisse en egale teint. Het effect van een vernieuwde huid!