DERMAPEEL

 

Allround Schoonheidssalon Beauty Colours is het adres voor een professionele peeling.

Derma Peel Pro is ontwikkeld op basis van een op een meervoudige technologie die op een volgend 5 peeling technieken combineert en met de juiste concentratie in staat is om de externe huidlagen te verwijderen, met als doel een optimaal en uniform resultaat.

Dermapeel pro wordt aangebracht in verschillende fasen om de huid optimaal te behandelen en maximale resultaten te behalen, zonder downtime.


PRE FASE
Voorbereiden van de huid
PEEL FASE
Intensieve behandeling
POST FASE
Herstel van de huid


TOEPASSINGEN VAN ZUREN: Zuren zijn stoffen die de pH-waarde van de huid doen dalen afhankelijk van de zuur groep (-COOH) waartoe ze behoren.

 In cosmetica gebruiken we:
• Bij lage concentraties of hoge pH-waarde (>4.5)  De zuren hydrateren de opperhuid, bevorderen en verwijderen van huidcellen en verfijnen het microreliëf van de huid.
• Bij hoge concentraties en lage pH –waarde (<4.5) De zuren verhogen de snelheid van de natuurlijke vernieuwing van de opperhuid en stimuleren de synthese van componenten voor extra cellulaire matrix (hyaluronzuur, collageen, elastine); om de tekenen van veroudering te verminderen (oppervlakkige pigmentvlekken, fijne lijntjes en minimale littekentjes)

"Beauty Colours is het adres voor een professionele peeling"

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon