top of page

DERMAPEEL PRO

Beauty Colours is het adres voor een professionele peeling.

Derma Peel Pro is ontwikkeld op basis van een op een meervoudige technologie die op een volgend 5 peeling technieken combineert en met de juiste concentratie in staat is om de externe huidlagen te verwijderen, met als doel een optimaal en uniform resultaat.

Dermapeel pro wordt aangebracht in verschillende fasen om de huid optimaal te behandelen en maximale resultaten te behalen, zonder downtime.


PRE FASE
Voorbereiden van de huid
PEEL FASE
Intensieve behandeling
POST FASE
Herstel van de huid


TOEPASSINGEN VAN ZUREN:

Zuren zijn stoffen die de pH-waarde van de huid doen dalen afhankelijk van de zuur groep.

In cosmetica gebruiken we:
• Bij lage concentraties: De zuren hydrateren de opperhuid, bevorderen en verwijderen van huidcellen en verfijnen het microreliëf van de huid.
• Bij hoge concentraties:  De zuren verhogen de snelheid van de natuurlijke vernieuwing van de opperhuid en stimuleren de synthese van (hyaluronzuur, collageen, elastine); om de tekenen van veroudering te verminderen (oppervlakkige pigmentvlekken, fijne lijntjes en minimale littekentjes)

99779ac2-794b-4d6f-82f6-f1616d86d9e8_edi

TIMELESS PEEL

Tijdens de Derma Peel Pro behandelingen maken we gebruik van 5 verschillende peeling technieken in een behandeling. De verschillende, op elkaar afgestemde exfoliërende stappen helpen de huid bij het celvernieuwingsproces, het reinigen, het zuiveren, het verwijderen van dode huidcellen, maar ook de opnamecapaciteit te vergroten en de huid te voorzien van essentiële voedingsstoffen die de huid nodig heeft.Tijdens de Derma Peel Pro behandelingen maken we gebruik van 5 verschillende peeling technieken in een behandeling. De verschillende, op elkaar afgestemde exfoliërende stappen helpen de huid bij het celvernieuwingsproces, het reinigen, het zuiveren, het verwijderen van dode huidcellen, maar ook de opnamecapaciteit te vergroten en de huid te voorzien van essentiële voedingsstoffen die de huid nodig heeft.

WERKING

De Derma Peel Pro behandeling is voor elke huid een perfecte aanvullende behandeling om gedurende het jaar een aantal keer te ondergaan. Denk aan het wisselen van de seizoenen of tijdens bepaalde perioden dat we onze huid Intensief hebben belast en ze haar vitaliteit heeft verloren. Ter ondersteuning bij anti-huidverouderende behandelingen mag Derma Peel Pro zeker niet ontbreken. Aangezien de huid wordt gestimuleerd in de aanmaak van nieuwe cellen en de huid wordt verlost van de doffe en/of vale dode huidcellen, zal de huid meer profijt ondervinden van de cosmetische verzorging die thuis en in de salon worden gebruikt.

 

RESULTAAT

Na de Derma Peel Pro behandeling voelt de huid zacht en egaal aan aan het huidoppervlak. De dode huidcellen zijn verwijderd en er ontstaat direct een zichtbaar frisse en heldere teint die de huid een jeugdige en vitale uitstraling geeft. De vochtbalans, de natuurlijke huidbarriere en de pH-waarde zijn hersteld waardoor er geen down-time effect ontstaat

BRIGHTENING PEEL

Tijdens de Derma Peel Pro behandelingen maken we gebruik van 5 verschillende peeling technieken in een behandeling. Door verschillende peeling technieken en producten met elkaar te combineren zal de huid er gladder en egaler uitzien maar zullen ook littekens, pigmentvlekken of vaalheid afnemen. Het cel vernieuwingsproces wordt gestimuleerd en de afschilfering van de dode huidcellen zal haar direct een frisse en vitale uitstraling geven. De voedingsstoffen die in de behandeling in de huid worden gebracht zorgen er tevens voor dat de vorming van pigmentvlekken wordt bestreden en bestaande plekken geleidelijk aan lichter zullen worden.​​

4956026c-b38d-480b-8a4f-e9e93a4fe270_edi

WERKING

De huid met pigment vlekken of acne huid met/zonder littekens zullen het

huidbeeld zien verhelderen en verfrissen. De vernieuwing van de huid wordt

gestimuleerd en de verschillende onregelmatigheden in teint of structuur zullen afnemen.

 

RESULTAAT

Een egale huid met een heldere, frisse en egale teint. Het effect van een vernieuwde huid!

ERDsVlUs.png

Thuis producten van de dermapeel!

Derma Peel Pro biedt de mooiste resultaten in combinatie met de ondersteunende producten voor thuis.

qsc4GYDA.jpeg
ydmnvcbg.jpeg

Resurfacing Peel Cleansing Gel

Reinigende en schuimende peelinggel met α-hydroxy zuren en enzymen. Deze formule zuivert de huid diepgaand, stimuleert de vernieuwing van de opperhuid en maakt het huidoppervlak egaal. 

RESULTAAT:

De huid is egaal en stralend van frisheid. Dode huidcellen zijn verwijderd en opname van de huid is verbeterd. Huidbeeld is jeugdig en gehydrateerd.

TOEPASSING:

Gebruik een tot twee maal per week, na de gebruikelijke reiniging van de huid.

Neem 2 pompjes in de handpalm en voeg wat water toe, mengen tot er een zacht schuim ontstaat. Verdeel over de huid van het gezicht en de hals en reinig de huid zacht. Er kan eventueel een handborsteltje gebruikt worden om de peeling te intensifi ëren. Spoel af met water. Tonifi eer de huid vervolgens met lotion. Vermijd contact met de ogen en slijmvliezen.

Resurfacing Peel Concentrate | 15%

Intensief concentraat van exfoliërende zuren en biologische peptiden. Deze krachtige stimulator voor het regeneratieproces van de huid, zorgt direct voor een egale en gladde huidstructuur en een stralende teint. Geeft de huid een jeugdige en compleet vernieuwde uitstraling

RESULTAAT:

De huid is gladder, egaler en jeugdiger. De uitstraling is fris en de teint is verhelderd. Direct het effect van een nieuwe huid.

TOEPASSING:

Gebruik niet vaker dan een maal per dag! Maximaal 28 dagen gebruiken! Aanbrengen na de gezichtsreiniging en voor het aanbrengen van de dag-of nachtcrème.

Resurfacing Peel Cream / Emulsie

Exfoliërende crème of emulsie met α-hydroxy zuren en biologische peptiden. Stimuleert de vernieuwing van de opperhuid en maakt haar glad, stralend en egaal

EsS-PKeU.jpeg

RESULTAAT:

De huid is gehydrateerd en geëgaliseerd. Het huidoppervlak is glad en egaal. De huid heeft een jeugdige en frisse uitstraling.

TOEPASSING:

Gebruik niet vaker dan een maal per dag! Maximaal 28 dagen gebruiken! Aanbrengen na de gezichtsreiniging en voor het aanbrengen van de dag-of nachtcrème.

EsS-PKeU.jpeg
bottom of page