WIMPEREXTENSIONS

Wimperextensions zijn semipermanente wimperhaartjes gemaakt van hoogwaardig anti allergisch PBT materiaal. Bij de one by one techniek wordt elk individueel wimperhaartje met een extension verlengd.

Hoe worden de extensions geplaatst?
De extensions worden één voor één op een individuele eigen wimperhaar geplaatst. Het bevestigingsmiddel is vrijwel onzichtbaar, zacht, flexibel en veroorzaakt beslist geen schade aan de natuurlijke wimpers. Doordat elk eigen wimperhaartje met een extension wordt verlengd geeft dit een zeer natuurlijk effect. 

Geen wimperkruller meer nodig!
Na de behandeling is mascara, wimperverf (ook bij blonde/lichtgekleurde eigen wimpers!) of een wimperkruller overbodig! Wij maken gebruik van hoogwaardige kwaliteit, waardoor u de wimpers niet voelt zitten en u een natuurlijke uitstraling heeft. Wimperextensions hebben zelfs een liftend effect, en maken uw ogen vele malen sprekender.

DE VERSCHILLENDE LASHES:

Mink

De Mink wimperextensions zijn wat matter en het zijn de meest natuurlijke wimperextensions. Mink wimperextensions zijn zachter dan de Silk wimperextensions die normaal worden gebruikt.

Matte Ultra Soft Cashmere Lashes

Deze zijn nog zachter, geeft nog meer volume door de onzichtbare “split point” . Ze zijn dus aan de uiteinde puntiger en dunner en minder vlak dan de gewone lashes doordat de uiteindes in tweeën zijn geslepen. Deze zijn nog zwarter en hebben een semi matte finish ipv de glossy finish. En zijn nog zwarter tot aan de punten!

Flat Cashmere Lashes

Nieuwe set:                                                                           € 57,-

Opvullen na 1 week:                                                             € 12,-
Opvullen na 2 weken:                                                           € 20,-
Opvullen na 3 weken:                                                          € 30.-
Verwijderen:                                                                          € 12,-

Matte Ultra Soft Cashmere Lashes  

   

Nieuwe set:                                                                            € 59,-

Opvullen na 1 week:                                                             € 15,-

Opvullen na 2 weken:                                                           € 22,-

Opvullen na 3 weken:                                                           € 32,-
Verwijderen:                                                                          € 12,-

TIPS VOOR THUIS:

*Na plaatsing mogen de wimperextensions de eerste 24 uur niet nat worden gemaakt, de lijm dient nog uit te harden

*Niet overmatig wrijven in de ogen.Na het douchen uw ogen zachtjes droog deppen

*Borstel dagelijks uw wimperextensions

*Gebruik geen producten als mascara, make-up remover, eyeliner, oogschaduw op olie-basis.

*De wimpers (voor en na het plaatsen) niet permanenten

*Zo nu en dan een bezoekje aan de sauna is geen probleem. Dagelijks gebruik kan eerder onderhoud tot gevolg hebben

*Zorg ervoor dat er geen haar-conditioner in je ogen komtProbeer nooit de wimperextensions zelf te verwijderen, laat dat altijd door een ervaren stylist doen

*Gebruik geen wimperkruller om de wimpers te krullen

Zijn wimperextensions schadelijk voor de natuurlijke wimper?

Created with Sketch.

Extensions zijn niet schadelijk voor uw eigen natuurlijke wimpers! Het is echter wel belangrijk dat de wimperextensions door een specialist op de juiste manier geplaatst worden in combinatie met de juiste materialen. De natuurlijke wimper zal niet beschadigd raken, tenzij deze met opzet eruit getrokken worden of eraan geplukt wordt.

Waarom zijn wimperextensions redelijk prijzig?

Created with Sketch.

Dit is afhankelijk van een combinatie van factoren. Naast dat het intensief en secuur werk is, is er veel verschil tussen de kwaliteit van producten en ervaring van stylistes. Een echt ervaren wimperstyliste zal uw ogen “stylen” d.m.v. wimperextensions, en niet enkel wat wimpers in het wilde weg plakken. Daarnaast is ervaring van groot belang indien u de wimperextensions op de juiste manier aangebracht wilt hebben, belangrijker nog: zonder schade aan uw eigen wimpers of ogen. Onthoud altijd 1 ding: er wordt wel met sneldrogende lijm gewerkt op millimeters van uw ogen. Dit laat u toch liever door een expert doen?

Zijn wimperextensions geschikt voor iedereen?

Created with Sketch.

Extensions zijn helaas niet geschikt voor iedereen. De wimperextensions worden gezet op uw eigen natuurlijke wimpers. Als iemand echter van nature geen of bijzonder weinig wimpers heeft, kunnen extensions niet gezet worden. Wanneer u hele dunne of broze wimpers heeft, kunnen wimperextensions ook niet altijd bevestigd worden. U kunt dit het beste navragen bij een ervaren styliste, zij zal kunnen inschatten of extensions bij u mogelijk zijn, en zo ja welke techniek het best bij u past.

Kan ik met wimperextensions douchen en zwemmen?

Created with Sketch.

Wimperextensions zijn bestand tegen douchen, zwemmen, zon, zee, zweet en zelfs een keer naar de sauna is geen enkel probleem! De lijm waarmee de extensions geplaatst zijn is bijzonder sterk en waterproof. Ideaal voor vakantie en zelfs bij het sporten ziet u er op en top uit. Enkel de eerste 24 uur na plaatsing mogen de wimperextensions niet nat worden, de lijm dient nog uit te harden.

Kan ik make-up in combinatie met wimperextensions gebruiken?

Created with Sketch.

Wimperextensions geven van zichzelf al een vollere uitstraling. De meeste mensen vinden het echter fijn om bij speciale gelegenheden en feestjes iets extra’s te doen. Daarom zijn er speciale mascara’s en eyeliners ontwikkeld voor het gebruik met wimperextensions. Vraag naar deze producten in onze salon.

Welke producten u ook in combinatie met extensions gebruikt, let erop dat deze op waterbasis zijn en niet op oliebasis! Olie lost de lijm op en is daarom funest voor wimperextensions!

Kan ik zelf de wimperextensions verwijderen?

Created with Sketch.

Nee, nooit. Wanneer u op eigen initiatief uw wimperextensions verwijderd, kunt u ernstige schade toebrengen aan uw natuurlijke wimpers. U kunt deze indien gewenst door een styliste laten verwijderen in de salon. Hiervoor wordt een speciaal ontwikkeld product gebruikt wat de lijm losweekt, en de extensions zullen zonder problemen of schade aan uw eigen wimpers loslaten.