WIMPERS & WENKBRAUWEN


THREADING

Bij Beauty Colours word er met een touw techniek en met pincet geëpileerd en onthaart. Natuurlijk kunt u in overleg ook worden onthaard met hars. 

Waarom epileren met touw?

Door de behandeling worden de haartjes dunner en zijn ze minder stug. Ook krijg je met touw vele strakkere wenkbrauwen en haal je niet snel te veel haartjes weg.


Doet het pijn?

Het verschilt natuurlijk per persoon. De ene persoon zal zeggen dat het geen pijn doet en de ander ervaart misschien pijn. Als je het de eerste keer laat doen zult u waarschijnlijk wel pijn voelen, maar die pijn is vergelijkbaar als je het met een pincet zou doen.


De voordelen:

- Het brengt wenkbrauwen beter in model

- Het is beter voor de huid dan de harsmethode

- Het verwijdert alle donshaartjes, zonder dat het haargroei versnelt of de structuur van het haar dikker maakt.

VERVEN

Wimpers

Helaas is niet iedereen gezegend met lange, donkere wimpers die de ogen sprekend en verleidelijk maken. Verven is een goede manier om de aanwezige wimpers van het begin tot en met het uiterste puntje van een kleurtje te voorzien. Meestal wordt gekozen voor zwart maar ook bruin of blauw zijn mogelijk. Het grote voordeel van verven is dat de aanwezige haren veel zichtbaarder zijn waardoor de wimpers er voller en de ogen er, ook zonder verdere make-up,  veel sprekender uitzien. Bovendien hoeft men met geverfde wimpers niet bang te zijn voor uitlopen en is verven ook dé oplossing voor mensen met gevoelige ogen.


Wenkbrauwen

Wenkbrauwen bepalen 70% van de gezichtsuitdrukking. Voor mensen met weinig sprekende wenkbrauwen is verven een uitkomst. Een verfbeurt kan worden gevolgd door epileren zodat de wenkbrauwen dan lange tijd duidelijker zichtbaar zijn en een mooie vorm hebben. Schrik niet als de kleur van de wenkbrauwen na het verven nét iets te donker is. De waas die achterblijft is er na enkele wasbeurten af.


Hoe lang heb ik er plezier van?

Het duurt tot ongeveer 4 á 5 weken na het verven dat er geen geverfde exemplaren meer tussen zitten en het tijd is voor een nieuwe verfbeurt.

Dit proces gaat ‘s zomers door zonlicht, zwemmen in chloorwater ect. wat sneller.

HENNA BROWS

Wenkbrauwen zijn heel bepalend voor de uitdrukking van je gezicht. Je kunt je gezichtsuitdrukking compleet veranderen door enkel je wenkbrauwen een andere kleur en shape te geven.

Niet alle wenkbrauwen zijn van nature perfect. In sommige gevallen kan het zelfs zo zijn dat er stukjes in de wenkbrauw zijn waar geen haartjes meer groeien. Ook als je je wenkbrauwen zou verven blijft er altijd een "gat" zichtbaar. Dit dient dan elke dag nog bijgetekend te worden voor een mooi resultaat. Mocht je zoeken naar een betere oplossing en het opvullen van 'gaatjes' dan is henna iets voor jou!
 
Brow Tastic

Wil jij super strakke en vol gekleurde wenkbrauwen? Dan is de BrowTastic behandeling perfect voor jou! Eerst wordt er naar je gezicht en de vorm van de wenkbrauwen gekeken. Vanuit daar bepalen we welke vorm je wenkbrauw krijgt, en welke techniek we daar voor gaan gebruiken. De wenkbrauwen worden gestyled, geshaped d.m.v. threading en gekleurd. Wij gebruiken de enige 100% natuurlijke Henna op dit moment te verkrijgen in Nederland.
Browtastic is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren, geheel aangepast naar jouw wensen. De kleuren worden vaak gemengd om tot een tint te komen die het beste bij jou past! De verf blijft ongeveer 2 weken op de huid zichtbaar en 6 weken of langer in de haren. Uiteraard is dit afhankelijk van de eigen verzorging!
 
De voordelen:
* Geen dagelijkse wenkbrauw make-up meer nodig
* Tot 6 weken een mooie wenkbrauwkleur
* Duurzame, natuurlijke kleuring
* Veilig en effectief
* Geurloos, geen ammoniak

De verf blijft ongeveer 14 dagen op de huid zitten, en 6 weken op de haren. Hennaverf is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voor ieder wat wils!
** Henna is een natuurlijk product, vrij van zware metalen, ammoniak en waterstofperoxide. Daardoor is het risico op een bepaalde vorm van allergie veel lager, maar niet uitgesloten.

VOOR & NA FOTO'S 

THREADING

Epileren                                                                                                                                               €10,-


VERVEN

Wimpers of wenkbrauwen                                                                                                               €10,-

Het verven van wimpers & wenkbrauwen                                                                                     €15,-


HENNA

Losse behandeling (alleen het verven met Henna)                                                                     €15,-
Henna Brows + Threading (epileren met touw)                                                                           €25,-