Henna Brows

Wenkbrauwen zijn heel bepalend voor de uitdrukking van je gezicht. Je kunt je gezichtsuitdrukking compleet veranderen door enkel je wenkbrauwen een andere kleur en shape te geven.

Behandeling:                             75 minuten

  • Reinigen van de huid & evt. make-up
  • Scrub om de dode huidcellen te verwijderen. Dit zorgt er voor dat de henna beter aan de opperhuid hecht.
  • Intrekken aangemaakte henna
  • Uitspoelen & verzorgen

 los: €17,-
+
Threading: €27,-

Wat is het verschil?

Niet alle wenkbrauwen zijn van nature perfect. In sommige gevallen kan het zelfs zo zijn dat er stukjes in de wenkbrauw zijn waar geen haartjes meer groeien. Ook als je je wenkbrauwen zou verven blijft er altijd een "gat" zichtbaar. Dit dient dan elke dag nog bijgetekend te worden voor een mooi resultaat.

Voordelen:
* Geen dagelijkse wenkbrauw make-up meer nodig
 * Tot 6 weken een mooie wenkbrauwkleur
 * Duurzame, natuurlijke kleuring
 * Veilig en effectief
 * Geurloos, geen ammoniak

Hoe lang blijft het zitten?

De verf blijft ongeveer 14 dagen op de huid zitten, en 6 weken op de haren. Hennaverf is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voor ieder wat wils!
 ** Henna is een natuurlijk product, vrij van zware metalen, ammoniak en waterstofperoxide. Daardoor is het risico op een bepaalde vorm van allergie veel lager, maar niet uitgesloten.
 

Mocht je zoeken naar een betere oplossing en het opvullen van 'gaatjes' dan is henna iets voor jou!


 Wist u dat??
 Browtycoon er niet alleen voor zorgt dat salons mooie wenkbrauwen kan creëren?, maar neemt ook haar maatschappelijke verantwoording in de fabriek in India om zoveel mogelijk vrouwen een baan te bieden, zodat deze vrouwen ook in hun omgeving een rol van betekenis spelen.