HENNA | BROWS

HENNA BROWS

Wenkbrauwen zijn heel bepalend voor de uitdrukking van je gezicht. Je kunt je gezichtsuitdrukking compleet veranderen door enkel je wenkbrauwen een andere kleur en shape te geven.

Niet alle wenkbrauwen zijn van nature perfect. In sommige gevallen kan het zelfs zo zijn dat er stukjes in de wenkbrauw zijn waar geen haartjes meer groeien. Ook als je je wenkbrauwen zou verven blijft er altijd een "gat" zichtbaar. Dit dient dan elke dag nog bijgetekend te worden voor een mooi resultaat. Mocht je zoeken naar een betere oplossing en het opvullen van 'gaatjes' dan is henna iets voor jou!

De voordelen:
* Geen dagelijkse wenkbrauw make-up meer nodig
* Tot 6 weken een mooie wenkbrauwkleur
* Duurzame, natuurlijke kleuring
* Veilig en effectief
* Geurloos, geen ammoniak

De verf blijft ongeveer 14 dagen op de huid zitten, en 6 weken op de haren. Hennaverf is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voor ieder wat wils!
** Henna is een natuurlijk product, vrij van zware metalen, ammoniak en waterstofperoxide. Daardoor is het risico op een bepaalde vorm van allergie veel lager, maar niet uitgesloten.

Wist u dat??
Browtycoon er niet alleen voor zorgt dat salons mooie wenkbrauwen kan creëren?, maar neemt ook haar maatschappelijke verantwoording in de fabriek in India om zoveel mogelijk vrouwen een baan te bieden, zodat deze vrouwen ook in hun omgeving een rol van betekenis spelen.

Brow Tycoon

Wil jij super strakke en vol gekleurde wenkbrauwen? Dan is de BrowTycoon behandeling perfect voor jou! Eerst wordt er naar je gezicht en de vorm van de wenkbrauwen gekeken. Vanuit daar bepalen we welke vorm je wenkbrauw krijgt, en welke techniek we daar voor gaan gebruiken. De wenkbrauwen worden gestyled, geshaped d.m.v. threading en gekleurd. Wij gebruiken de enige 100% natuurlijke Henna op dit moment te verkrijgen in Nederland.

Browtycoon is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, geheel aangepast naar jouw wensen. De kleuren worden vaak gemengd om tot een tint te komen die het beste bij jou past! De verf blijft ongeveer 2 weken op de huid zichtbaar en 6 weken of langer in de haren. Uiteraard is dit afhankelijk van de eigen verzorging!


Nu zijn er een heleboel vragen over allergieën. In het buitenland, zijn ze vaak "stiekem" met de henna. Om zo donker mogelijk te krijgen voegt men vaak goedkope synthetische ingrediënten en hoge percentages van PPD toe aan de henna. Deze goedkope synthetische ingrediënten en HOGE percentage PPD zijn niet verwerkt in BrowTycoon! (PPD zit verwerkt in onze producten, vele malen lager dan de normen van EUROPA)
Onze formule is exclusief voor ons in Europa en kan niet worden gekopieerd. (Wij hebben een eigen fabriek in India)
Wij hebben de veiligste brow henna in de professionele markt.

Browtycoon Producten zijn allemaal veilig verklaard door een safety accessor en de NVWA!
Ook zijn al de benodigde documenten aanwezig welke geldig zijn voor onze Europeese markt 


Losse behandeling (alleen het verven met Henna)

€17,-

Henna Brows + Threading (epileren met touw) 

€27,-

BROW TASTIC
HENNA IJSSELSTEIN
HENNA WENKBRAUWEN