WENKBRAUWEN & WIMPERS

THREADING

Bij Beauty Colours word er met een touw techniek en met pincet geëpileerd en onthaart. Natuurlijk kunt u in overleg ook worden onthaard met hars. 

Waarom epileren met touw?

Door de behandeling worden de haartjes dunner en zijn ze minder stug. Ook krijg je met touw vele strakkere wenkbrauwen en haal je niet snel te veel haartjes weg.


Doet het pijn?

Het verschilt natuurlijk per persoon. De ene persoon zal zeggen dat het geen pijn doet en de ander ervaart misschien pijn. Als je het de eerste keer laat doen zult u waarschijnlijk wel pijn voelen, maar die pijn is vergelijkbaar als je het met een pincet zou doen.


De voordelen:

- Het brengt wenkbrauwen beter in model

- Het is beter voor de huid dan de harsmethode

- Het verwijdert alle donshaartjes, zonder dat het haargroei versnelt of de structuur van het haar dikker maakt.

VERVEN

Wenkbrauwen
Wenkbrauwen bepalen 70% van de gezichtsuitdrukking. Voor mensen met weinig sprekende wenkbrauwen is verven een uitkomst. Een verfbeurt kan worden gevolgd door epileren zodat de wenkbrauwen dan lange tijd duidelijker zichtbaar zijn en een mooie vorm hebben. Schrik niet als de kleur van de wenkbrauwen na het verven nét iets te donker is. De waas die achterblijft is er na enkele wasbeurten af.

Hoe lang heb ik er plezier van?
Het duurt tot ongeveer 4 á 5 weken na het verven dat er geen geverfde exemplaren meer tussen zitten en het tijd is voor een nieuwe verfbeurt.
Dit proces gaat ‘s zomers door zonlicht, zwemmen in chloorwater ect. wat sneller.


Threading/Epileren                                                             € 12,-
Threading/Epileren & verven van wenkbrauwen           € 22,-

Het verven van wimpers of wenkbrauwen                     € 12,-
Het verven van wimpers & wenkbrauwen                      € 17,-