Permanente make-up Utrecht

Permanente Make-up

Jarenlang plezier van een prachtig uiterlijk door een natuurlijke styling van ogen, lippen en wenkbrauwen!
Beauty Colours is gespecialiseerd in het aanbrengen van PMU bij de wenkbrauwen, eyeliner en lippen (de liplijn). 

.
BEAUTY COLOURS IS DOOR GDD UTRECHT GOEDGEKEURD!

Wat is permanente make-up?
Met permanente make-up (PMU) bent u dage en nacht perfect verzorg. Ook zondermake-up heeft u een verzorgde en toch natuurlijke uitstraling. PMU is geschrikt voor iedereen die er op elk moment verzorgd uit wil zien. U hoeft nooit meer ongerust in de spiegel te kijken bij een bezoek aan het strand, het zwembad, of de sauna om daarna snel uw make-up bij te werken


Hoe werkt het?
Met een steriele naaldmodule wordt de pigmentatie heel ondiep in de bovenste huidlaag aangebracht. Hiermee kunnen correcties en/of verfraaiingen worden aangebracht aan lippen, ogen en wenkbrauwen. De manier van werken, de pigmenten en de materialen voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van onder andere de GGD en de Voedsel en Waren Autoriteit

De behandelingen

De PMU behandeling bestaat officieel uit 3 behandelingen.

1 intake gesprek

2 1e behandeling

3 nabehandeling, fine tunen

 

Eerst nemen we een vragen formulier door die we tijdens het intake gesprek ook al hebben besproken, dit formulier is door GGD Utrecht verplicht, hierin staan de risico’s van PMU en vult u naar waarheid in. Vervolgens bespreken we uw wensen. Samen kiezen we de juiste vorm en kleur en geef ik je persoonlijk advies. Wanneer u helemaal tevreden bent starten we de behandeling, na de behandeling die ongeveer 1,5 uur duurt laat ik u het resultaat zien en bespreken we of het gewenste resultaat is bereikt. Na de behandeling bespreken we de nazorg en maken we een vervolg afspraak. 

Voor wie is PMU bestemd? 

Permanente make-up is bedoeld voor mensen die:

* Geen of weinig wenkbrauwen hebben

* Moeite of geen tijd hebben op zich op te maken

* Geen haren meer hebben(bijv. door ziekte)

* Geen stakke liplijn hebben

* Vollere lippen willen

* Contactlenzen of een bril dragen

* Veel aan sport doen

* Sauna/strandgangers

* Allergisch zijn voor normale make-up

Waar moet ik rekening mee houden?

* vanaf 24 uur voor de behandeling geen alcohol nuttigen én geen aspirine of ibuprofen slikken. In beide gevallen wordt het bloed namelijk dunner, waardoor u sneller gaat bloeden en de opname van pigment moeilijker wordt.


*Ook is het heel belangrijk dat u uw wenkbrauwen niet vooraf scheert. Hoe meer haartjes u namelijk heeft, hoe beter het resultaat wordt!


 PMU wordt niet aangebracht bij personen jonger dan 16 jaar.

Door het aanbrengen van een eye-liner worden uw ogen geaccentueerd, waardoor ze groter en sprekender lijken en uw wimperimplant voller. 

€ 150,-
incl. nabehandeling

In overleg met u worden eerst de wenkbrauwen met potlood getekend om de kleur en de vorm te bepalen. Alles wordt op een heel natuurlijke manier op de contouren van uw gezicht afgestemd. Daana worden de haartjes gepigmenteerd (shadow of hairstrokes), zodat u een natuurlijke uitstraling houdt en/of krijgt 

€ 275,-
Incl. nabehandeling

Een lipcontour verfraait de lippen van mensen met smalle of ongelijke lippen. Door permanente make-up krijgt u een optisch mooie, strakke liplijn en een vol gevormde mond in uw eigen natuurlijke lipkleur. Vóór de pigmentatie worden in overleg met u de vorm en de kleur bepaald. 

€ 275,-
Incl. nabehandeling