Timeless

Tijdens de Derma Peel Pro behandelingen maken we gebruik van 5 verschillende peeling technieken in een behandeling.  De verschillende, op elkaar afgestemde exfoliërende  stappen helpen de huid bij het celvernieuwingsproces, het reinigen, het zuiveren, het verwijderen van dode huidcellen, maar ook de opnamecapaciteit te vergroten en de huid te voorzien van essentiële voedingsstoffen die de huid nodig heeft. 

Behandeling:                                                                      60 minuten

  • Reiniging
  • Microdermabrasie gel: om de buitenste laag te polijsten
  •  PRE-Peel spray om de huid voor te bereiden op de komende zuren
  •  Timeless Acid Peel : Versneld de celvernieuwing van de buitenste laag
  • Enzym Peel: Verminderd de verdikking van de bovenste huidlaag
  • Timeless Biological Peel: Stimuleert het ontstaan van nieuwe huidcellen
  •  Neutralising Post Peel-Mask: Ph Neutraliserend masker om de balans te herstellen.
  •  Dag-, nacht- en oogverzorging

€82,-

Werking:
De Derma Peel PRO behandeling is voor elke huid een perfecte aanvullende behandeling om gedurende het jaar een aantal keer te ondergaan. Denk aan het wisselen van de seizoenen of tijdens bepaalde perioden dat we onze huid  Intensief hebben belast en ze haar vitaliteit heeft verloren.  Ter ondersteuning bij anti-huidverouderende behandelingen mag Derma Peel Pro zeker niet ontbreken. 

Aangezien de huid wordt gestimuleerd in de aanmaak van nieuwe cellen en de huid wordt verlost van de doffe en/of vale dode huidcellen, zal de huid meer profijt ondervinden van de cosmetische verzorging die thuis en in de salon worden gebruikt.

Resultaat:
Na de Derma Peel PRO behandeling voelt de huid zacht en egaal aan aan het huidoppervlak. De dode huidcellen zijn verwijderd en er ontstaat direct een zichtbaar frisse en heldere teint die de huid een jeugdige en vitale uitstraling geeft. De vochtbalans, de natuurlijke huidbarriere en de pH-waarde zijn hersteld waardoor er geen down-time effect ontstaat.