MESO IJSSELTEIN

MESO Vytal 

cell boost concept.

EEN SNELLE MANIER VAN HUIDVERJONGING

Met behulp van krachtige voedingstoffen

WAT IS HET MESO VYTAL CELL BOOST CONCEPT?

Meso Vytal is een nieuwe, unieke efficiente schoonheidsbehandeling op basis van een geheel nieuwe techniek voor huidverbetering. Het is een veilige, eenvoudige en snelle manier om de huidcellen een oppepper te geven.


WAT DOET HET VOOR DE HUID?

Het Meso Vytal Cell Boost Concept bestaat uit behandelingen met drie verschillende werkstofsamenstellingen. Iedre samenstelling heeft een ander effect:


1 Meso Vytal med - Huidverjonging 

Met hyaluronzuur en peptiden om rimpeltjes te verminderen en de productie van nieuw colageen te stimuleren.


2 Meso Vytal Fresh - Extra voeding 

Eenzorgvuldige samenstelling can citaminen, Q10 en aminozuren die de huid voedt met essenstiele voedingstoffen.

HOE WERKT HET ?

Met behulp van heel veel kleine naaltjes worden microkleine gaatjes in de bovenste huidlaag (epidermis) gemaakt. Hierdoor kunnen de zorgvuldig uitgebalanceerde hoogactieve werkstoffen naar de diepere huidlagen worden getransporteerd.


De werkstodden worden op deze manier precies op de plekken gebracht, waar ze het hardst  nodig zijn en het meeste effect hebben. Meso Vytal kan worden toegepast op het gezicht, de hals, het decolleté en de handen.


DE RESULTATEN

Rimpeltjes en flijne lijntjes worden duidelijk verminderd. Door hyaluronzuur worden de ruimtes tussen de cellen opgevuld en wordt de huid voller en gladder van binnenuit - dit is al zichtbaar na slechts 1 behandeling!HOE VAAK IS EEN BEHANDELING NODIG?

De behandeling kan gedurende vier weken het beste 1 á 2 keer per week plaatsvinden. Daarna kunt u het beste iedere 4 á 6 weken een onderhuidsbehandeling laten uitvoeren voor het beste resultaat.


CONTRA-INDICATIES

Indien sprake is van ee nod meer van de volgende contra-indicaties wordt behandeling met het Meso Vytal Cell Boost Concept afgeraden.


Dit is in het geval bij:

- Allergien, huidafwijkingen in het behandelen gebied ( neurodermatitis, eczeem, acne)

- Immuundeficientie en hypergevoelige huid.

VOORBEREIDING & NAZORG

Om de behandeling optimaal te laten verlopen gebruiken wij een peeling vooraf en een speciale herstellende créme als nazorg.

Voorafgaand aan de behandeling word Meso Vytal AHA Peeling gebruikt. Het verwijdert afvalstoffen en activeert het de celstofwisseling in de huid.


De behandeling moet altijd worden afgesloten met de Meso Vyto Aftercare. Dit zorgt voor een sneller herstel van de huid. De huid wordt tegelijkertijd ook gladder, dankzij bestanddelen als phanthenol, macademia vootolie en druivenpitolie, die in deze créme zijn verwerkt.

PRIJZEN
€ 92,- per behandeling
In kuurverband (6x) krijgt u de 6e behandeling gratis!MESO
MESO VYTAL
MESO IJsselstein