Huidverbetering IJSSELSTEIN


HUIDVERBETERING

DERMAPEEL

Beauty Colours is het adres voor een professionele peeling.

Derma Peel Pro behandeling bij schoonheidssalon-aandacht

DERMA PEEL is een cosmeceutische behandeling die ontwikkeld is om een intense dieptereiniging te bieden die vergelijkbaar is met de peelingbehandelingen die gedaan worden in medische klinieken.

DERMA PEEL is zeer geschikt voor de behandeling van de vroegtijdig verouderde huid, de huid met vlekjes, bij sporen van acné en fijne expressielijntjes. De huid wordt weer egaal en stralend wat direct na de eerste behandeling zichtbaar is.

DERMA PEEL combineert als eerste in de Europese professionele cosmetica, 5 peelende technieken in één en dezelfde behandeling:

- Mechanische afschuring
- Micro dermo abrasie 
- Chemische zuren peeling
- Enzymatische eiwitsplitsende werking
- Biologische afremming

Derma Peel bestaat uit 2 verschillende professionele pakketten:

Professional pack:

Het professionele salonpakket bestaat uit de volgende producten:

Diamond skin exfoliation gel Actief bestanddeel: microdeeltjes diamant Voor het verwijderen van de bovenste laag van de hoornlaag en de verstopte poriën. Reinigt, verzacht en bereidt de huid voor op het dieper opnemen van de navolgende reinigende bestanddelen.

Comfort re-balancing facial spray Actief bestanddeel: 4-t-Butylcyclohexanol Maakt de huid minder gevoelig en vermindert het prikkelende en branderige gevoel.

Skin exfoliation factor phase 1 Actieve bestanddelen Glycolzuur, AHA's. Geconcentreerd AHA oplossing dat de natuurlijke verbinding tussen de corneocyten (desmosomen) verzwakt en de celvernieuwing verhoogd wordt.

Enzymatic factor phase 2: Actieve bestanddelen: Protease en Lysozyme. enzymatische oplossing die de werking van de hoorncellen en keratine reduceert zodat de huid minder dik wordt.

Neutralsing fresh mask: Actieve bestanddelen: Alkaline pH, gehydrolyseerd keratine. Brengt na de behandeling de pH waarde van de huid in balans en geeft een verfrissend gevoel.

De frequentie van de Derma Peel behandelingen hangt af van het huidtype en de kwaliteit van de huid.

Advanced kit

Deze exfoliërende behandeling biedt een nieuw concept in de professionele markt: de biologische peeling. Deze innovatieve huidvernieuwende behandeling zorgt voor een verzwakking van de desmosome hechting zonder de cel integriteit aan te tasten. De biologische peeling irriteert niet en is zeer geschikt om de gevoelige, beschadigde of zwakke huid te vernieuwen.

De geavanceerde salonkit bestaat uit de volgende producten:

Peel targeted factor Actieve bestanddelen: Desmogleïne-achtige tripeptide en Ursolzuur ingekapseld in liposomen. Vermindert de werking van de desmosomen in de binnenste lagen van de epidermis waardoor de celvernieuwing gestimuleerd wordt.

New skin day cream Actieve bestanddelen: Bakuchiol (alternatief voor retinol), onverzeepbare delen van de zonnebloem. Beschermende crème die zorgt voor herstel van de componenten die zorgdragen voor de barrière functie van de huid. De retinol-achtige bestanddelen zorgen voor een toename van de natuurlijke huidvernieuwing.

 

Dermapeel PRO van Skeyndor is dus de eerste cosmeceutische behandeling in Europa, die ontwikkeld is om een intense dieptereiniging te bieden die vergelijkbaar is met de peeling behandelingen die gedaan worden in medische klinieken.

Dermapeel PRO is een veilige en pijnloze methode die voor bijna elk huidtype geschikt is en zorgt voor een stralende huid. Er is direct resultaat zichtbaar.

Dermapeel PRO is geschikt voor de volgende huidtypen:

de zeer verhoornde huidvette huid met grove poriende huid met tekenen van veroudering, fijne lijntjeshuid met onzuiverhedenhuid met acne littekens

 

Advies De frequentie van de Dermapeel PRO is afhankelijk van het huidtype en de kwaliteit, en het is raadzaam om regelmatig sessies te volgen n.a.v. de conditie van de huid. Het is aanbevolen om 14 dagen tussen de sessies te plannen en niet meer dan 6 achtereenvolgende sessies. Tussen de sessies door is het raadzaam om de producten van de Dermapeel PRO lijn te gebruiken voor het beste resultaat.

Zie behandelingen