Wenkbrauwen zijn heel bepalend voor de uitdrukking van je gezicht. Je kunt je gezichtsuitdrukking compleet veranderen door enkel je wenkbrauwen een andere kleur en shape te geven.

Niet alle wenkbrauwen zijn van nature perfect. In sommige gevallen kan het zelfs zo zijn dat er stukjes in de wenkbrauw zijn waar geen haartjes meer groeien. Ook als je je wenkbrauwen zou verven blijft er altijd een "gat" zichtbaar. Dit dient dan elke dag nog bijgetekend te worden voor een mooi resultaat. Mocht je zoeken naar een betere oplossing, dan kan ik je hierbij helpen!

 

Brow Tastic

Wil jij super strakke en vol gekleurde wenkbrauwen? Dan is de BrowTastic behandeling perfect voor jou! Eerst wordt er naar je gezicht en de vorm van de wenkbrauwen gekeken. Vanuit daar bepalen we welke vorm je wenkbrauw krijgt, en welke techniek we daar voor gaan gebruiken. De wenkbrauwen worden gestyled, geshaped d.m.v. threading en gekleurd. Wij gebruiken de enige 100% natuurlijke Henna op dit moment te verkrijgen in Nederland.

Browtastic is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren, geheel aangepast naar jouw wensen. De kleuren worden vaak gemengd om tot een tint te komen die het beste bij jou past! De verf blijft ongeveer 2 weken op de huid zichtbaar en 6 weken of langer in de haren. Uiteraard is dit afhankelijk van de eigen verzorging!

 

VOORDELEN:

* Geen dagelijkse wenkbrauw make-up meer nodig

* Tot 6 weken een mooie wenkbrauwkleur

* Duurzame, natuurlijke kleuring

* Veilig en effectief

* Geurloos, geen ammoniak

 

De verf blijft ongeveer 14 dagen op de huid zitten, en 6 weken op de haren. Hennaverf is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voor ieder wat wils!

** Henna is een natuurlijk product, vrij van zware metalen, ammoniak en waterstofperoxide. Daardoor is het risico op een bepaalde vorm van allergie veel lager, maar niet uitgesloten.

Browtastic behandeling zonder threading 

Browtastic behandeling met threading

€ 15,-

€ 25,-